NyhetsbrevPriser och leverans
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)852-503882

Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)852-503882
Online fotoservice

Online fotoservice gör det enkelt att beställa våra fotoböcker och andra produkter

Hos oss kan du få online fotoservice av högsta kvalitet. Våra fotoböcker har vunnit kvalitetstest flera gånger och vår fabrik i Tyskland har avancerad utrustning kombinerat med många års erfarenhet. När du använder onlineservice är det enkelt att ordna dina bilder i lugn och ro där hemma och beställa på internet när du är klar.

Du kan ladda ner beställningsprogrammet här från sidan. När du har beställt din fotoprodukt på internet producerar vi din order och skickar den till dig. Det gör processen mycket lättare. Dessutom är det inte så gammaldags och tidskrävande som med traditionellt framkallade bilder då man först ska framkalla bilderna och därefter sätta in dem i en fotobok eller ut och köpa ramar i passande storlekarna. Eller tänk på den gången då du skulle till affären för att beställa eller till och med lämna in en filmrulle för att framkalla bilderna.

Gör hela fotoboken online

Det hela görs online genom att du laddar ner beställningsprogrammet här från vår hemsida, laddar upp bilderna och sedan trycker vi bilderna direkt på sidorna i boken. Du kan göra din fotobok i olika designs från både stationär eller bärbar dator. Dessutom har vi en app till smartphones och surfplattor. Det är enkelt och bekvämt. Se här hur du ska göra:

  • Hitta de bilder du vill använda i din fotobok och spara dem i en mapp på datorn. Då är de nära till hands när du ska sätta in dem i boken.
  • Ladda ner vårt fotoboksprogram
  • Gör din fotobok genom att ladda upp bilder och välj design, skuggor, textfält, färger osv. Det finns många möjligheter och du blir guidad genom hela processen.
  • Slutför din beställning och se fram emot att motta din fotobok
Gör hela beställningen hemifrån och få den hemskickad till dörren. Därmed sparar du tid och kan sitta hemma i lugn och ro och göra ditt fotoalbum precis som du vill ha det.

Online designfotoservice

Använd dig av vår designfotoservice om du inte har så mycket tid eller om du vill göra det ännu lättare för dig själv. Det föregår också online genom att du laddar ner vårt beställningsprogram från vår hemsida och senare väljer att använda designservice. Därefter klarar vårt superduktiga designteam resten åt dig. Lättare kan det inte bli!

Vår online fotoservice ger nöjda kunder

Vi ger dig 100 % nöjdhetsgaranti! Vi vet att bilder är viktiga minnen för dig och en fotobok är en personlig minnessamling som du kommer att vara rädd om och glad för i många år. Om du av någon anledning inte är nöjd med din fotobok kan du kontakta vår kundservice och berätta vad du inte är nöjd med, så hittar vi en lösning.

Onlinebeställning av andra fotoprodukter

Vi erbjuder olika fotoprodukter som kan beställas online. Du laddar ner beställningsprogrammet från vår hemsida, vi tillverkar och levererar till dig.

Bli inspirerad i vår värld av fotoprodukter och gör fina personliga saker. Du kan designa och beställa alla våra produkter i lugn och ro hemifrån. Allt i bästa kvalitet. Det är online fotoservice när det är som bäst!