NyhetsbrevPriser och leverans
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)852-503882

Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)852-503882
Snabb leverans av fotoböcker

Snabb leverans av fotoböcker

Hos CEWE FOTOBOK är vi glada att kunna erbjuda fördelaktig leveranstid. Vi vet att du har lagt ner mycket tid på att göra ditt eget fotoalbum och att du ser fram emot att motta den. Boken trycks i Tyskland och skickas till dig så fort den är klar.

Leveranstiderna är olika beroende på vilken produkt du har beställt. Våra populära fotoböcker har en leveranstid på mellan 2 och 10 vardagar. På de stora fotoböckerna kan leveranstiden vara lite längre.

Eftersom din fotoprodukt är helt unik och specialdesignad måste den produceras först innan vi kan skicka den. Därför går det några dagar, men vi lovar att den är värd att vänta på!

Vi erbjuder olika leveransmetoder

När du handlar hos oss kan du Hämta din produkt på posten, priser från 29,95

Använd möjligheten att hämta din produkt själv om du ändå ska förbi butiken eller är ute och handlar. Det är enkelt och snabbt att köra förbi posten och få din vara med hem med detsamma.

Lägg märke till att det i vissa tillfällen är vilken slags produkt som avgör vilken leveransmetod som kan användas.

Var ute i god tid

Kom ihåg att ge dig själv god tid när du ska beställa en fotobok. Både för att det tar tid att välja ut de bilder som ska med i boken och att göra den, men också för att vara säker på att få boken i tid.

Om du ska använda boken som present är det skönt att slippa spekulera över om den hinner fram i tid. Innan jul kan vi vara lite stressade, men vi gör vårt bästa för att alla order ska hinna fram i god tid. Om du är osäker på om du hinner få din produkt innan en bestämd dag, kan du ringa och prata med vår kundservice.

100 % nöjd eller pengarna tillbaka

Vi vill ha glada och nöjda kunder. Därför erbjuder vi 100 % nöjdhetsgaranti. Kontakta oss om du inte är nöjd, så hittar vi en lösning.