NyhetsbrevPriser och leverans
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 22:00**
Söndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: (0)852-503882

Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 22:00**
Söndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: (0)852-503882
100 % nöjdhetsgaranti

100 % nöjdhetsgaranti

Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din CEWE FOTOBOK. Vi garanterar dig högsta kvalitet och service - alltid. Vår kundservice finns för dig vid alla ärenden angående din beställning.

Kära kund

Skulle du någon gång inte vara nöjd, så kontakta oss inom tre veckor efter att du mottagit din CEWE FOTOBOK. Berätta för oss varför du inte är nöjd, så hittar vi tillsammans den lösning som passar dig bäst. Vi tillverkar din order gratis eller betalar tillbaka inköpspriset - mot returnering av den reklamerade fotoboken!

När inträffar ett tillfälle med nöjdhetsgaranti?

Vi garanterar dig en perfekt CEWE FOTOBOK av högsta kvalitet. Om du trots passande hantering inom tre veckor efter mottagelsen upptäcker en anledning att inte vara nöjd, producerar vi din order på nytt eller betalar tillbaka inköpspriset. Nöjdhetsgarantin gäller vid köp av upp till tre CEWE FOTOBÖCKER. Beställer du fler än tre CEWE FOTOBÖCKER rekommenderar vi att man beställer ett provexemplar först.

Vilka möjliga sorters returförsändelser finns det?

Om du har mottagit din CEWE FOTOBOK via post och inte är helt nöjd, kontakta oss då via mail. Vi ger dig returadressen och ärendenumret. Efter att vi har mottagit din returförsändelse gör vi en värdering med hänsyn till nytillverkning eller tillbakabetalning av inköpspriset - allt efter dina önskemål.
Om du har hämtat din CEWE FOTOBOK i en butik och inte är helt nöjd, så returnera din order till personalen i samma filial som du hämtade boken i. Efter att vi har fått din returnering från butiken producerar vi ordern på nytt eller betalar tillbaka inköpspriset - allt efter dina önskemål. Vill du ha en nytillverkning av din CEWE FOTOBOK kommer den efter en kort tid ligga klar till att hämtas i butiken. Om du vill ha inköpspriset tillbakabetalat föregår detta i butiken.

Hur lång tid gäller returrätten?

Inom tre veckor efter mottagelsen av din CEWE FOTOBOK har du möjlighet att returnera fotoboken och meddela oss varför du inte är helt nöjd. Kom ihåg att ge oss ditt ordernummer.

Dina lagstadgade rättigheter påverkas inte av garantin.

Kontaktmöjligheter

Du är mycket välkommen att kontakta vår kundservice via mail.