NyhetsbrevPriser och leverans
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 22:00**
Söndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: (0)852-503882

Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 22:00**
Söndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: (0)852-503882
Assistent

Ny software 6.1

Vår beställningssoftware med många nya möjligheter

CEWE FOTOBOK:

  • 2 typer med högglans-förädlingar: kompakt och XXL panorama
  • 3 typer på blankt fotopapper: stor, stor panorama, XL
  • 2 typer på matt fotopapper: kompakt och stor panorama
  • 1 slags CEWE FOTOBOK: stor panorama med softcover
  • Plus det extra till jackfickan: mini (11x15 cm)
CEWE FOTOBOK på blankt fotopapper

CEWE FOTOBOK på blankt fotopapper

Upplev CEWE FOTOBOKEN på fotopapper i nya format och med blankt fotopapper! Få din CEWE FOTOBOK med exklusiv glans, komplett glatthet på dubbelsidorna och upp till 98 sidor.
CEWE FOTOBOK med högglans-förädling

CEWE FOTOBOK med högglans-förädling

CEWE FOTOBOK erbjuder nu två nya varianter av högglans-förädling. Med hjälp av en speciell högglans-coating framstår dina bilder särskilt exklusiva och blir även mindre mottagliga för smuts och fukt.
CEWE FOTOBOK mini

CEWE FOTOBOK mini

Med CEWE FOTOBOK mini kan du alltid ha dina favoritbilder med dig. Boken har softcover av hög kvalitet och passar, tack vare dess A6-format, perfekt i handväskan. Softcovern och de upp till 74 sidorna kan designas helt individuellt.

Årets mest strålande presentidéer: Upplev CEWE FOTOBOK-varianter och fotokalendrar med högglans

Vår utformningssoftware erbjuder nu nya CEWE FOTOBOK-varianter och fotokalendrar. På så vis hittar du alltid det rätta för varje händelse. Många varianter med det välkända digitaltrycket på fotopapper kan nu också fås med högglans. Din CEWE FOTOBOK eller fotokalender blir därmed något alldeles speciellt - den perfekta presenten. Föreviga dina bästa bilder i hög kvalitet.

CEWE FOTOBOK stor panorama softcover

Nu också med softcover: CEWE FOTOBOK stor panorama

CEWE FOTOBOK stor panorama är perfekt för bilder i vågrätt format. Dina bilder kommer till sin fulla rätt i A4-format. Nu fås denna variant av CEWE FOTOBOK också med en läcker softcover.

CEWE FOTOBOK-assistent

Snabb och kreativ utformning på ett roligt sätt - CEWE FOTOBOK-assistenten

CEWE FOTOBOK-assistenten hjälper dig blixtsnabbt med kreativa förslag till utformningen när du behöver det. Tack vare automatisk ansiktsigenkänning och massor av möjligheter att rangordna, blir dina bilder placerade och organiserade optimalt. Superenkelt får du en vacker komposition och en smart utformning till din CEWE FOTOBOK. Dessutom är det möjligt att välja mellan flera färdiggjorda designer. På så vis görs utformningen av din CEWE FOTOBOK på ett snabbt och roligt sätt!

Designer, stilarter och utformningselement

Till en perfekt CEWE FOTOBOK: Upplev tusentals utformningselement som gör din CEWE FOTOBOK ännu vackrare

I den nya utformningssoftwaren hittar du otaliga bakgrunder, cliparts och passepartouts. Utformningen av din CEWE FOTOBOK innehåller således många möjligheter, och slutresultatet blir helt unikt. Kan du inte hitta något som passar dig erbjuder vi i softwaren gratis nedladdning av tusentals utformningselement till olika teman och händelser - överskådligt, snabbt och enkelt.

Strålande kalender

Till ett år fullt av strålande ögonblick - fotokalender med skinande yta

Med en personlig fotokalender kan du varje dag uppleva de bästa ögonblicken på nytt. Din fotokalender i A4- eller A3-format blir tryckt i hög kvalitet och med skinande yta, om det önskas. Dina foton ser därför extra vackra ut. Oavsett om det är hemma eller på kontoret, till dig själv eller som present: Ge årets bästa ögonblick en vacker glans!