NyhetsbrevPriser och leverans
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 22:00**
Söndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: (0)852-503882

Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 22:00**
Söndag: 14:00 - 22:00**
Telefon: (0)852-503882
Test och omdömen

Test och omdömen

Våra produkter och tjänster blir med jämna mellanrum testade av oberoende verksamheter, institutioner och tidningar. Här får du ett utplock av de senaste testerna.
TIPA testvinnare

TIPA WORLD AWARDS

CEWE vann den prestigefyllda TIPA World Awards 2018 i kategorin ”Best Photo Print Service” för vårt effektlack till CEWE FOTOBOK Hårdpärm. Utöver omslageffekterna kommenterade TIPA-medlemmarna även på den intuitiva designprocessen som gör att alla, oavsett erfarenhetsnivå, enkelt kan skapa deras egen, personliga bok: ”En online steg-för-steg-process gör valet och utformningen av boken enkelt,” var sammanfattningen av juryns bedömning.
Digital Foto 2018

Digital Foto 2018

”Affisch och fotobok i absolut toppklass.” Så lät domen när Nordens största fotomagasin, Digital Foto, gjorde en kvalitetskontroll av några av landets största bildleverantörer och deras produkter.
EISA 2018

EISA testvinnare 2018

"CEWE FOTOBOK Pure övertygade EISA (the European Imaging and Sound Association) om att priset ”EISA Photo Service 2018-2019” skulle gå till CEWE FOTOBOK Pure för bästa bildprodukt. Den internationella juryn berättar ”Denna app ger en användarvänlig och överkomlig fotoboksservice till smartphoneanvändare som vill visa upp sina bilder”.
Årets bildprodukt 2017/2018

Årets bildprodukt 2017/2018

CEWE FOTOBOK med layflat-inbindning blev korad till Årets bildprodukt 2017/2018 av Elektronikkbransjen i Norge.
PLUS X AWARD

Priset med en PLUS X AWARD

Med hjälp av den användarvänliga softwaren kan användaren snabbt skapa en fotobok av digitaltryckspapper av hög kvalitet samt en hållbar hardcover. Denna form av presentation av bilder är både emotionell och visuell.
Computer för alla

Computer för alla - 27. maj 2017

Computer för Alla testade i 2017 olika fotoböcker. Deras åsikt var tydlig: "Fotoboken gör bra ifrån sig på alla parametrar: Färgerna är rena och klara, omslaget är fint och programmet är enkelt att använda."
MAC-UP-testvinnare

MAC-UP-testvinnare

Redaktörerna av MACup testade i deras augustiutgåva 2011 de största fotoboksleverantörernas offline-fotoboksbeställningssoftware. I testet las särskilt stor vikt på softwarens möjligheter.   

FOTOTEST

FOTOTEST testvinnare

Tidsskriften "FOTOTEST" testade CEWE och sju andra leverantörer på tryckkvalitet, förarbeteskvalitet, utformningssoftwarens användarvänlighet och funktionalitet samt frakt och emballage.
DigitalPhoto

DigitalPhoto testvinnare

Tidsskriften "DigitalPHOTO" testade CEWE och fyra andra leverantörer på tryckkvalitet, förarbeteskvalitet, utformningssoftwarens användarvänlighet och funktionalitet, och korade CEWE FOTOBOK till testvinnare.

Bäst i test! Fotoboken från CEWE vinner i kvalitetstest

Experterna har sagt sitt, vi erbjuder marknadens bästa fotobok. Digital Foto, som är nordens största fototidning utser CEWE FOTOBOK som bäst i test. Vi var i tuff konkurrens med andra danska fotoböcker, men vi vann därför att:
  • Vi har den bästa bildkvaliteten
  • Vårt program har en hög användarvänlighet
  • Fotoboken blir producerad i bra kvalitet

Hos oss kan du göra fotoböcker i allra bästa kvalitet

Minnen är något av det bästa vi har och vi vill så gärna att dina minnen förevigas i en vacker fotobok som du kan glädja dig över i många år. Om du fortfarande tvekar, så se andra kunders exemplar.

Tysk noggrannhet och kvalitet

Fotoböckerna trycks i Tyskland på Europas största fotolaboratorium. Vi är världens ledande inom fotofinishing med 50-års erfarenhet inom området. Dessutom framkallar vi 3 milliarder bilder varje år i allra bästa kvalitet till både professionella och amatörer.

Varför är CEWE FOTOBOK bäst i test år efter år?

  • Prisvinnande program till utformning av din fotobok
  • Noggrann kvalitetskontroll. Hela processen med att göra din fotobok övervakas noga för att säkra att boken är felfri när den levereras till dig.
  • Den nyaste digitaltrycksmaskinen garanterar bästa kvalitet
  • Professionell inbindning och perfekt tillskurna sidor
  • Skarpa bilder i klara färger
  • Dessutom har vi världens bästa och mest engagerade anställda som gör deras bästa för att du ska få den finaste boken till dina bästa minnen

100 % nöjdhet eller få pengarna tillbaka

Under hela processen som du gör din fotobok har du möjlighet att se en förhandsgranskning av din produkt. Kom ihåg att om du inte är nöjd kan du gå tillbaka och göra om det. Och om du mot förmodan inte är nöjd med din tryckta fotobok upp till 3 veckor efter att du har mottagit den, så skicka tillbaka den till oss. Vi vill därefter försöka att lösa problemet så att du får en fin fotobok som du är nöjd med, eller betalar vi tillbaka pengarna till dig. Vi kallar det 100 % nöjdhetsgaranti.