NyhetsbrevPriser och leverans
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)852-503882

Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)852-503882
Sponsring

Sponsring

Vi tar vårt sociala ansvar seriöst. Det är viktigt för oss att bidra till den allmänna välfärden.

Vi främjar därför ett brett utbud av kulturella, samhällsmässiga och sociala projekt samt stöttar flera organisationer.

Team Rynkeby

Team Rynkeby


CEWE Sverige har under 2018 valt att sponsra det nordiska välgörenhetsprojektet Team Rynkeby. Team Rynkeby samlar in pengar till barn med kritiska sjukdomar i hela Norden. Största delen av pengarna går under 2018 till att stötta cancerdrabbade barn via Barncancerfonden och barn med lungsjukdomar via Barnlungfonden. I Norge, Sverige och Finland samlas det in till lokala organisationer som stöttar barn med cancer, medan Team Rynkeby på Färöarna både samlar in till barn med cancer, barn med lungsjukdomar och barn med hjärtsjukdomar.
SOS Barnbyar

SOS Barnbyar

Särskilt familjer och barn i nödsituationer är mittpunkten för våra sociala projekt. SOS-barnbyarna hjälper nödställda barn i hela världen: Föräldralösa barn och barn från splittrade familjer får ett kärleksfullt hem och ett liv med en framtid.

Vi tar sedan 2013 del i SOS-barnbyarnas projekt och stöttar nödhjälpsprojekt som till exempel insatsen efter det förödande jordskalvet i Nepal.

Hittills har CEWE totalt bidragit med över en halv miljon euro (ca. 4 millioner kroner). 2014 expanderade CEWE samarbetet och började arbeta tillsammans med flera företag från flera brancher. I dag har elva av CEWEs avdelningar ett samarbete med en SOS-barnby. Avdelningen i Oldenburg koncentrerar sig på Västafrika och genomför olika sorters projekt i barnbyn Kumasi. Sedan juni 2015 erbjuder de även stöd till SOS-barnbyn i Worpswede. Hos CEWE Scandinavia stöttar vi SOS-barnbyn i Bergen, som är den enda av sitt slag i Norden.
A Child’s Smile

A Child’s Smile

Vi kan glädjande meddela att CEWE sponsrar den ideella organisationen A Child’s Smile, som arbetar med att göra tandvård och andra hälsorelaterade tjänster tillgängliga för barn som lever i utsatta områden.

Deras volontärer, som detta år åker till Jamaica för att arbeta, får varsin CEWE FOTOBOK, så att de kan designa sin egen fotobok med text, bild och film.
Vi stötta Barns Villkor

Barns Villkor

Barns Villkor arbetar utifrån filosofin att barn är det viktigaste vi har i världen. Sedan 1977 har organisationen därför kämpat för att ge barn en röst. Den socialhumanitära organisationen ger inte bara råd till barn som själva är i en svår situation, de stöttar också föräldrar och yrkesverksamma som har koppling till barn som upplever utmaningar. Hos CEWE Danmark är vi stolta över att stötta Barns Villkor i deras arbete med att skapa tryggare ramar för barn som upplever motgångar i deras vardag.
Team Rynkeby

Fotbollskläder


De lokala sportföreningarna gör en stor insats för att erbjuda unga människor roliga och sunda fritidsintressen. Sportföreningar gör med hjälp av tränarna, frivilliga och föräldrar en stor insats för att bidra till ungas hälsa och personliga utveckling. Vi vill stötta denna stora insats. Därför sponsrar vi spelarkläder till lokala sportföreningar. Senast till fotbollslagen Hornslet IFs U11 Tjejer och U14 Pojkar.
Familjer med cancerdrabbade barn

Familjer med cancerdrabbade barn


Familjer med cancerdrabbade barn är Danmarks största barncancerorganisation. Organisationen arbetar på att skapa bättre villkor för de barn som varje år drabbas av cancersjukdom. CEWE Danmarks stödprojekt är ett lokalt initiativ, där Jultomten kommer på besök på sjukhusavdelningen för cancerdrabbade barn fram till jul för att dela ut godbitar och överraskningar. Dessutom får de cancerdrabbade barnen en busstur till ”Jesperhus Feriepark“ i de natursköna omgivningarna. Vi bidrar med vår sponsring till att de sjuka barnen får några härliga upplevelser under en svår tid.
Danske sjukhusclowner

Danske sjukhusclowner


CEWE stöttar sjukhusclownernas arbete på sjukhusen i Danmark. I samvaro med sjukhusclownen kan barnet lägga avstånd till sin egen orättvisa situation och vara barn som andra barn – i glädje, lek och skratt.
Fotokultur

Fotokultur


Vi gör hela tiden vårt bästa för att främja fotografiets värld. Därför stöttar vi lokala fotoklubbar genom att t.ex. sponsra priser till deras interna fototävlingar. Vi stöttar också fotoevents såsom Fotofestival och Fotomaraton i Stockholm med sponsring till bland annat utställningar och vinster.