NyhetsbrevPriser och leverans
CEWE FOTOBOK - Mitt liv
Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)852-503882

Kundservice
Måndag - fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)852-503882
Miriam Schjetlein älskar att se till att hennes döttrars jul blir helt oförglömlig med allt som hör julen till, som julstrumpor och små överraskningar. Barnens stora förväntningar och spänningen i alla mysiga stunder och upplevelser i december smittar av sig på Miriam, som välkomnar julafton minst lika mycket som sina döttrar. Det är dock inte att få julklappar som Miriam ser fram emot: "Något av det finaste jag vet med julen, är att kunna ge bort gåvor som jag vet gör mottagaren glad", förklarar hon med stor glädje i rösten.

Precis som så många andra har Miriam tidigare upplevt att det kan vara svårt att hitta på julklappar till döttrarna. Lösningen var att börja göra en CEWE FOTOBOK till jul. "CEWE FOTOBOK är en väldigt fin gåva att ge bort till en person som "har allt" men som har glömt bort att bevara alla fina minnen", säger hon.

Miriam ger en personlig CEWE FOTOBOK i julklapp till de hon älskar, eftersom hon vet att det är en gåva som de kommer att fortsätta att ta fram om och om igen: "CEWE FOTOBOK är en julklapp som kommer från hjärtat. Att se glädjen i ögonen hos de jag ger bort en CEWE FOTOBOK till, är en obeskrivlig känsla!", fortsätter hon med stor entusiasm.

För Miriam finns det inget mer personligt än att ge bort en CEWE FOTOBOK i julklapp. Hon tar sig tid att göra fotoboken, och i synnerhet med att välja vilka av alla de erfarenheter som familjen har haft tillsammans, som ska ingå i fotoboken. Med ett stort leende berättar Miriam mer om varför CEWE FOTOBOK är en bra julklapp: "Det är väldigt lätt att imponera på folk när man ger dem en CEWE FOTOBOK i julklapp, men ska sanningen fram så underlättar det ju att designprogrammet är jättelätt att använda, och då blir ju resultatet så otroligt fint. Hon fortsätter: "Det är väldigt snyggt att man nu även kan lägga till både silver-, guld- och effektlack på omslaget på en CEWE FOTOBOK, det ger en väldigt fin struktur, och du får ett exklusivt utseende ".

Enligt Miriam är CEWE FOTOBOK en julklapp som samlar familjen. Både stora och små är väldigt intresserade av att titta och bläddra i fotoboken - både när den slås in inför julafton, men också när julklappens mottagare öppnar den. CEWE FOTOBOK är en julklapp som ger glädje i många år. Miriam säger, "Att sitta ihop med familjen, flera generationer, och bläddra genom en fotobok, betyder att vi kommer närmare som familj. Och det är familjen historia som berättas genom fotoboken. "

Isabell Arnes